Скасування закону про особливий статус окремих районів Донбасу має стати одним із перших рішень нового парламенту, - Парубій
вівторок, 4 листопада 2014, 02:00

Скасування закону про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини має стати одним
із перших рішень новообраного парламенту.

Про це вчора, 3-го листопада, у вечірньому ефірі  Шустер LIVE заявив кандидат у народні депутати від партії «Народний фронт» Андрій Парубій.

За його словами, Рада Національної безпеки та оборони України на своєму засіданні, яке має відбутися 4 листопада, може надати парламентові відповідні рекомендації щодо скасування дії цього закону.

«Цілковито підтримую президента в тому, що цей закон потрібно відміняти. Там є дуже багато небезпечних положень. Зокрема, про народну міліцію, про буферну зону тощо», - зазначив Парубій.

Водночас, кандидат у народні депутати від «Народного фронту» наголосив, що псевдовибори у так звані ДНР і ЛНР – це політична акція Російської Федерації, яка має на меті переконати світ, що на частині Донецької і Луганської області виник якийсь новий суб’єкт, який є стороною переговорів.

«Не бачу жодних підстав називати ці події виборами повноцінними. Це були не вибори, а отримання продуктових пайків на так званих дільницях людьми, який перед тим проросійські бойовики своїми діями довели до голоду і злиднів. І будь-який юрист скаже, що це були не вибори, а політична акція», - сказав Парубій.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua