В’ячеслав Кириленко: Кандидати на посаду міністрів будуть названі заздалегідь і громадськість пройдеться по кожному прізвищу (відео)
вівторок, 4 листопада 2014, 12:10

Член Політичної ради «Народного фронту» В’ячеслав Кириленко в ефірі програми «Свобода слова»  на телеканалі ICTV заявив  про те, що основним критерієм при формуванні нового уряду буде професіоналізм та незаплямованість кандидатів у міністри.

«Ми бачимо механізм такий. І президент з цього приводу  висловився, і у нас було коротке обговорення, але воно не має ще офіційного статусу. Швидше за все на посаду прем’єр-міністра буде висунуто кандидатуру лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка. А після того, кандидат на посаду прем’єр-міністра вносить кандидатури на обговорення парламентської коаліції, громадськості та всього суспільства», - заявив Кириленко.

Він підкреслив, що не буде так, що до нового парламенту вкинуть прізвища та їхні декларації і депутати голосуватимуть за ці кандидатури.

«Прізвища будуть названі заздалегідь, ми всі суб’єктивно оцінюємо їх, тому  громадськість,  експерти, аналітики пройдуться по кожному прізвищу і там, де будуть відводи, або будуть люди, які будуть визнані непрофесійними -  вони будуть забрані із предмету домовленостей і будуть запропоновані інші кандидатури», - наголосив член Політичної  ради «Народного фронту».

«Будуть тільки ті люди, які гідні працюватимуть в уряді», - підсумував В’ячеслав Кириленко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua