Україна має зміцнювати свою обороноздатність, - Антон Геращенко (відео)
середа, 5 листопада 2014, 13:13

Радник міністра внутрішніх справ, один з лідерів партії «Народний фронт» Антон Геращенко заявив, що Україна повинна
нарощувати обороноздатність.

Про це він повідомив в ефірі програми «Час. Підсумки» на «5 каналі» у вівторок, 4 листопада.

«Зараз ми не в змозі воєнним шляхом отримати перемогу над Росією, - наголосив кандидат у депутати від «Народного фронту». - Нам треба, з одного боку, почекати, а з іншого – нарощувати обороноздатність».

За прогнозом Антона Геращенка, подальші воєнні дії на територіях так званих ДНР та ЛНР будуть вестися не за участі регулярних військ російської армії, а за допомогою тих терористичних угруповань, які було створено на цих територіях.

«Ми продовжуємо отримувати інформацію про проведення тренувань та узгодженість дій таких підрозділів. Техніка, як можна було бачити протягом останніх днів, яка входила на територію України, призначена не для регулярної російської армії, а для терористів», - пояснив радник міністра.

Антон Геращенко також зазначив, що станом на сьогодні Україна продовжує постачати на окуповані території на Сході країни газ, бензин, продовольчі товари, електроенергію.

«Фактично за газ та електроенергію розрахунки не проводяться. Водночас заборгованість України перед Росією зростає», - наголосив він.

На думку радника міністра, треба ставити питання про статус даних територій.

«Путін, порушивши всі угоди, загарбав дані території. Нова Верховна Рада має ухвалити закон про статус цих територій, аналогічний до закону щодо статусу Криму», - підкреслив Антон Геращенко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua