Остап Семерак: Позиція Уряду, журналістів і громадськості єдина щодо Суспільного телебачення
середа, 5 листопада 2014, 17:38

Кабінет Міністрів остаточно ухвалить Постанову про створення Суспільного телебачення в Україні. Про це повідомив Міністр Кабінету Міністрів України, представник «Народного фронту» Остап Семерак сьогодні, 5 листопада, за підсумками засідання Уряду. 

Урядовець зауважив, що сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів розглядалася Постанова Уряду про створення юридичної особи, яка повинна бути важливим елементом у реалізації закону про створення Суспільного телебачення. «Проте, на жаль, як документ це рішення сьогодні не було ухвалено, оскільки закон, який існує, ставить Суспільне телебачення в не дуже прийнятні рамки з точки зору журналістів та громадських активістів. Ми це почули», – зауважив Остап Семерак. 

«За дорученням Арсенія Яценюка, – продовжив Міністр, – ми проведемо робоче засідання. Якщо активісти та юристи не знайдуть можливості для того, щоб інтереси всіх зацікавлених сторін були враховані, то я не виключаю, що потрібно йти на зміни до діючого законодавства», – зазначив урядовець.

«Суспільне телебачення в Україні мусить бути. Ця позиція спільна і Уряду, і журналістів, і громадськості. Тобто ми однодумці в суті питання», – сказав Остап Семерак Міністр висловив сподівання, що в кінцевому результаті Уряд ухвалить кращий документ, ніж той, який був сьогодні підготовлений.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua