Треба боротися, щоб повернути Україні Донбас, Крим та забезпечити безпеку держави, - Антон Геращенко (відео)
п’ятниця, 7 листопада 2014, 02:00

Радник Міністра внутрішніх справ України, один з лідерів виборчого списку партії «Народний фронт» Антон Геращенко заявив, що сьогодні необхідно боротися за те, щоб повернути до складу держави Донбас, Крим, а також створити умови для безпеки нашої країни.

Про це він сказав у ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1» у четвер, 6 листопада.

Геращенко наголосив, що це завдання є дуже складним, оскільки на територію України вторглася третя у світі за силою та чисельністю армія. Крім того, за його словами, протягом тривалого часу велася планомірна робота по розділенню України.

«Донбас відокремлювали від України протягом останніх 10 років, особливо активно цей процес пішов під час президентських виборів 2004 року. Тоді на центральних телеканалах показували карту України, розділену на три «сорти»: перший сорт – Західна, другий сорт – Центральна, третій сорт – Східна», - пояснив кандидат у депутати.

«У жодній нормальній країні такого бути не могло, але в Україні, за потурання президента Кучми, така реклама мала місце, аби сконцентрувати голоси південного сходу за Януковича. Цим було покладено початок глибокого ментального розколу в новітній історії України», - додав Антон Геращенко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua