Спроба Путіна підірвати Україну зсередини зазнала поразки, - Антон Геращенко (відео)
п’ятниця, 7 листопада 2014, 12:07

Радник Міністра внутрішніх справ України, один з лідерів виборчого списку партії «Народний фронт» Антон Геращенко заявив, що спроба Путіна підірвати Україну зсередини зазнала поразки.

Про це він сказав у ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1» у четвер, 6 листопада.

«Ми ведемо війну з Російською Федерацією. Ця війна – не така, як були перша та друга світові війни – це гібридна війна. Це була спроба підірвати Україну зсередини, вона зазнала поразки», - зазначив Геращенко.

За його словами, війна з Росією триває з 26 лютого, коли російські війська у порушення всіх міжнародних договорів вийшли за межі севастопольської морської бази.

«Росія постачає негідникам на Донбасі зброю: танки, «Гради», артилерію, вона навчає їх у своїх розвідувально-диверсійних центрах. Одного з таких диверсантів наші співробітники міліції сьогодні затримали в Маріуполі – у нього було завдання організовувати терористичні акти й вибухи проти наших військових та сил безпеки в Маріуполі», - повідомив Антон Геращенко.

Коментуючи причини невдачі Путіна щодо підриву ситуації в Україні зсередини, Антон Геращенко пояснив, що більшість громадян займають проукраїнську позицію.

За словами радника глави МВС, ще в квітні, коли Донбас перебував під контролем України, проводилося опитування, яке засвідчило, що навіть у глухих донбаських селах частка громадян, які виступали за приєднання регіону до Росії, не перевищувала 25%.

«Тобто, це меншість, а не більшість. Путіну не вдалося за допомогою лише кримінальних елементів Донбасу організувати там заколот. Йому довелося вводити туди тисячі своїх найманців, а пізніше – регулярні війська. Ми там воюємо за ту незалежність України, яку ми здобули 20 лютого на Майдані», - підсумував Антон Геращенко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua