Кулуарне формування складу Уряду є неприпустимим, - Антон Геращенко (відео)
п’ятниця, 7 листопада 2014, 14:16

Радник Міністра внутрішніх справ, один з представників виборчого списку партії «Народний фронт» Антон Геращенко заявив, що формування нового Уряду має бути відкритим та прозорим процесом.

Про це він сказав у ефірі програми «Сьогодні про головне» на телеканалі «ТВі» у четвер, 6 листопада.

«Позиція «Народного фронту» щодо процедури формування Уряду є наступною: кожна фракція парламентської коаліції висуває своїх кандидатів на посади глави Уряду та міністрів, ці кандидати мають зробити публічну презентацію своїх ідей та пропозицій у Верховній Раді, і лише після цього треба ухвалювати рішення, хто саме має обіймати посади в Кабінеті Міністрів», - пояснив радник глави МВС.

«Усе має бути відкритим і прозорим», - наголосив він.

Коментуючи висловлювання щодо того, що такий процес може зайняти чимало часу, що є неприпустимим в умовах ведення війни, Антон Геращенко зазначив: «Я готовий засідати у Верховній Раді з 7 ранку до 12 ночі й навіть довше, якщо це потрібно для країни. Але вважаю, що кулуарно формувати склад Кабінету Міністрів не можна».

За словами кандидата від «Народного фронту», правильно було б, якби кожен кандидат у міністри «пред’являв свою позицію суспільству та депутатам Верховної Ради, після чого можна було б робити висновок про його наміри та здатності».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua