Остап Семерак: Україна може перетворитися на східноєвропейського економічного «Тигра»
субота, 8 листопада 2014, 00:16

Міністр Кабінету Міністрів, представник "Народного фронту" Остап Семерак вважає, що у найближчі роки «ми матимемо Україну як східноєвропейського економічного тигра, котрий претендуватиме на повноцінне членство в Європейському Союзі та НАТО». Про це він написав у Бюлетені Американського Центру Європейської України.  

Зокрема, автор зазначив, що «Україна має унікальну перспективу з точки зору викликів нового тисячоліття»: йдеться про унікальні аграрні можливості країни, а також високі технології космічної та атомної енергетики.

Міністр також підкреслив, що Україна потребує серйозної допомоги у проведенні реформ як на рівні їх втілення, так і на рівні фінансування: «За надання такої допомоги – умовного плану Маршалла для України – вже за кілька років ми матимемо Україну як східноєвропейського економічного «тигра», - підкреслив Остап Семерак. Він також наголосив, що попри важку ситуацію на Сході країни та анексію Криму, «я навіть не розглядаю можливості так званого «сірійського сценарію» у центрі Європи. В Україні не існує громадянської війни та причин для її виникнення».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua