Павло Пинзеник: Нова Рада та Кабмін мають бути відповідальними (відео)
субота, 8 листопада 2014, 02:00

Член робочої групи з питань розробки коаліційної угоди, представник Політичної партії «Народний фронт» Павло Пинзеник заявив, що перший висновок, який мають зробити нові політики — припинити брехати та мінізувати розрив між непублічною реальною політикою політикою і тим, що відбувається на ток-шоу.

Про це він заявив в ефірі програми «Шустер live» на «Першому національному».

Він також повідомив, що чи не вперше в історії незалежної України робоча група з питань підготовки дійсно працює.

«У нас у робочій групі сидять люди з Реанімаційного пакету реформ, Центру Разумкова, сьогодні ми мали зустріч з представниками Фонду Конрада Аденауера, у вівторок сюди приїжджають німецькі експерти, які нам підкажуть щось розумне», - заявив Пинзеник.

«Коли ми обирали Президента України, надавши йому величезну підтримку в 54% голосів, ми обирали його для того, щоб він вирішував питання війни і миру, це його відповідальність. Для того, щоб вирішував питання курсу національної валюти. Кадри на посту НБУ - це його відповідальність. Для того, щоб він вирішував питання корупції та діяльності Генпрокуратури», - нагадав Пинзеник.

«Сьогодні завдання коаліції і всіх сил - запропонувати кандидатури на посади міністрів, членів Уряду. Це є відподальність і Олега Ляшка, і «Самопомочі», і БПП.

Відповідальність коаліції полігає у тому, щоб запропонувати програму дій, за яку вони відповідатимуть, і яку ми потім оцінимо, коли голосуватимемо наступного разу», - зазначив член робочої групи з підготовки коаліційної угоди.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua