Завдяки продажу автомобілів Секретаріат Кабінету Міністрів зекономив понад 36 млн грн, - Остап Семерак
понеділок, 10 листопада 2014, 16:28

Завдяки продажу автомобілів Секретаріат Кабінету Міністрів зекономив 36 млн грн. Про це повідомив Міністр Кабінету Міністрів, представник Політичної партії «Народний фронт» Остап Семерак на брифінгу під час прес-дня Уряду для представників регіональних та загальнодержавних ЗМІ 10 листопада 2014 року.

За словами Міністра, з автопарку Секретаріату Кабінету Міністрів було виставлено на продаж на відкритому аукціоні 73 автомобілі. Упродовж 3 етапів торгів було продано 60 машин, водночас 13 найдорожчих авто не знайшли своїх покупців.

«Завдяки цьому до державного бюджету було перераховано 6,5 мільйона гривень», – повідомив Остап Семерак.

При цьому він додав, що сума економії на бензин, ремонт, зарплати працівників становила близько 30 млн грн. На цю суму вже скорочений бюджет Секретаріату на 2014 рік. Таким чином, загальна сума економії від продажу «кабмінівських» автомобілів становила понад 36 млн грн.

Також урядовець повідомив, що наразі в Секретаріаті Кабінету Міністрів запроваджено електронний документообіг. Завдяки цьому значно економиться папір. Так, за попередніми підрахунками, лише за місяць «електронної» роботи в Секретаріату Кабінету Міністрів вдається заощадити близько 2 тонн паперу.

За словами Остапа Семерака, наразі триває робота щодо налагодження електронного обігу документів з іншими органами влади, зокрема з Апаратом Верховної Ради України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua