Вікторія Сюмар: Пріоритетні кроки для фракції «Народного фронту» в Раді VIII скликання – військова безпека, кадрові питання, формування Уряду та внесення бюджету
понеділок, 10 листопада 2014, 18:29

Медіа-експерт, кандидат у народні депутати України від партії «Народний фронт» Вікторія Сюмар заявила, що військова безпека стане одним з пріоритетних питань для політичної сили під час роботи Верховної Ради VIII скликання.

Про це вона сказала в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна», опублікованому в понеділок, 10 листопада.

«Ця проблема є достатньо серйозною, її треба вирішувати якомога скоріше. Тому армія резервістів та той комплекс заходів, який міститься в останньому рішенні РНБО – його необхідно вирішувати», - наголосила Вікторія Сюмар.

За її словами, першочерговими кроками «Народного фронту» у Верховній Раді VIII скликання стануть також кадрові питання, швидке формування Уряду, внесення бюджету на наступний рік та робота над цим документом.

 «Очевидно, що… будуть пріоритети як у всіх – в першу чергу це вирішення кадрових питань, досить швидке формування Уряду, внесення бюджету, робота над новим бюджетом», - заявила кандидат.

«Оскільки Арсеній Яценюк неодноразово говорив, що новий бюджет має вноситися на новій податковій основі, то очевидно, що йтиметься про податкову реформу в першу чергу. Це ті задачі, які в першу чергу потрібно вирішувати», - додала вона.

За словами медіа-експерта, є також багато інших завдань, над якими треба працювати. «Це і наша тема суспільного мовлення – внесення змін до закону який зараз є, і багато інших законів у інформаційній сфері. Звичайно, це і така глибока тема, як реформа сфери оборони, без якої неможливо рухатись далі».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua