Кожен суб’єкт коаліції у новому парламенті може подати свої кандидатури на посади в уряді, - Леонід Ємець
вівторок, 11 листопада 2014, 12:00

Кожен суб’єкт коаліції у новій Верховній Раді має подати свої  кандидатури на посади міністрів та їх  заступників.

Про це в ефірі програми «Час. Підсумки» на 5 каналі заявив кандидат у народні депутати від «Народного фронту»,  учасник робочої  групи з питань розробки коаліційної  угоди Леонід Ємець, коментуючи інформацію  про те, що за підсумками коаліційних переговорів прем’єр  узгоджуватиме команди міністрів.

«Ми чекаємо,  що кожен суб’єкт коаліції  надасть свої  кваліфіковані кандидатури,  щоб підсилити уряд і забезпечити виконання тих чи інших напрямків. Кожен професіонал, який хоче працювати в уряді,  може подати свою кандидатуру, або політична сила може подати кандидатуру такого професіонала», - заявив Ємець.

«У нас немає  часу гратися в політичні амбіції, у нас стоїть питання виживання країни», - наголосив кандидат у народні депутати.

«Помилитись, або дати якийсь люфт, що хтось може отримати посаду і тоді себе проявить – на це у країни немає ані часу, ані можливостей. Це виключно мають бути люди, які розуміють,  що вони роблять. Які вміють працювати у команді, люди, які разом із цією командою спрямовані а єдиний результат», - зазначив представник «Народного фронту».

Леонід Ємець також  підкреслив, що подання та відбір кандидатів на роботу в уряді буде відкритою процедурою і суспільство зможе дати оцінку всім пропозиціям.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua