Позафракційні об’єднання депутатів гарантуватимуть ефективну роботу парламенту, - Сергій Висоцький
середа, 12 листопада 2014, 12:10

Депутатські групи всередині парламентських фракцій та міжфракційні об’єднання депутатів стануть додатковими гарантіями того, що парламент працюватиме ефективно, заявив журналіст, кандидат у депутати від «Народного фронту» Сергій Висоцький.

Про це він сказав у ефірі програми «Сьогодні про головне» на телеканалі «ТВі» у вівторок, 11 листопада.

«Групи всередині фракцій чи міжфракційні об’єднання депутатів – це просто налагодження горизонтальних зв’язків у парламенті. Вони стануть додатковими гарантіями того, що парламент працюватиме ефективно та в глобальному вимірі – працювати на державу, а не на якісь партійні чи лідерські інтереси», - пояснив Сергій Висоцький.

На його думку, ніяких конфліктів фракцій не буде – буде нормальний переговорний процес, узгодження позицій. «Це потрібно для того, аби виробити правила політичного діалогу і, в принципі, я бачу, що вони починають потихеньку встановлюватись», - додав кандидат у депутати.

«Глобально все буде або нормально, або повне перезавантаження влади – такий сценарій теж є реальним. Тоді цей парламент може виступити в якості установчих зборів – для нової Конституції, наприклад», - зазначив Сергій Висоцький.

Він також наголосив, що у Верховній Раді VIII скликання буде широкий консенсус, бо країні, що не існує, парламент не потрібний.

«Для того, щоб працювати в парламенті, необхідно, щоб Україна збереглася. Для цього парламент змушений буде ефективно працювати», - аргументував кандидат.

«Системний конфлікт між фракціями та групами, комбатами й не комбатами нагнітається штучно. Серед комбатів нерідко трапляються люди з кількома вищими освітами, які були успішними в бізнесі чи інших сферах, але пішли на фронт добровольцями. В Донецькому аеропорту однією з рот «кіборгів» командує фізик-ядерщик з Харківського університету. Не треба вважати, нібито комбати – це дерев’яні вояки, які не розуміють, що країна дорожча мордобою в Раді», - підсумував Сергій Висоцький. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua