Антон Геращенко: Поки Росією керує Путін, у нас нема іншого шляху, як зміцнювати обороноздатність (відео)
четвер, 13 листопада 2014, 02:00

Україна має  зміцнювати свою обороноздатність за прикладом Ізраїлю, оскільки поки президентом Росії  лишатиметься Володимир Путін наша країна перебуватиме перед загрозою війни.

Про це в ефірі  програми «Час. Підсумки» на 5 каналі заявив кандидат у народні депутати «Народного фронту»,  радник міністра МВС Антон Геращенко

«На підготовлені належним чином нації та  країни ніхто не нападає, оскільки всі знають, що вони дадуть відсіч. Путін напав на нас, знаючи, що наша країна, пронизана корупцією та  нашпигована агентами, які керували на різних  вищих державних постах», - наголосив Антон Геращенко.

«Кожен місяць ми маємо нарощувати кількість якісних  військових  кадрів, покращувати обмундирування та озброєння, покращувати системи  координації та зв’язку. Лише тоді ми будемо спокійними та відчувати себе, як Ізраїль, який настільки добре озброєний та організований, що уже більше тридцяти років ніяка арабська країна не хоче на нього напасти. Іншого шляху у нас нема – ми не є  членом НАТО», - зазначив радник міністра МВС.

Антон  Геращенко також  зауважив, що Головнокомандуючий мав би раз на тиждень розказувати про ситуацію в країні, щоб громадяни мали повну та достовірну картинку того, що відбувається в Україні та не нагнітали паніку.

«Оскільки такі люди, як я чи Лисенко - спікер з РНБО, чи хлопці зі штабу АТО - не можемо надати повної інформації, яка задовольняє потреби суспільства, людям краще послухати президента, Верховного Головнокомандуючого, за якого проголосувало 54% громадян. Бо складається враження, що ніхто не несе відповідальності за оборону і захист нашої  країни. Або як варіант, щоб президент уповноважив виступати з такою  інформацією начальника Генштабу чи міністра оборони, які б чітко розказали,  чому ми обороняємо донецький аеропорт і де чекати нападу», - сказав Антон Геращенко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua