Уповноважені особи мають пояснити громадянам, чому ми утримуємо донецький аеропорт, - Антон Геращенко (відео)
четвер, 13 листопада 2014, 02:00

Президент України та уповноважені ним особи мають доступно пояснити громадянам роль донецького аеропорта для українських сил на Донбасі,  щоб не сталося так, що ми утримуємо цей об’єкт лише через те, що навколо нього уже сформувався героїчний ореол.

Про це заявив кандидат у народні депутати «Народного фронту»,  радник міністра МВС Антон Геращенко в ефірі  програми «Час. Підсумки» на 5 каналі.

«Як і багато наших громадян, я хотів би розуміти,  для чого ми обороняємо донецький аеропорт, щоб не сталося так,  що після всього героїчного ореолу, яким оповитий захист цього аеропорта, Путін дасть наказ зрівняти його з землею з використанням тяжких мінометів «Тюльпан», в яких одна міна важить 160 кілограм», - заявив Геращенко.

«Тому треба розуміти, якщо донецький аеропорт ще знадобиться нам, щоб наносити удари по бойовикам –  його треба утримувати. Якщо ж станеться так, що це буде випадок, за якого Путін перекине три тисячі своїх  хлопців і влаштує  там новий Іловайськ лише меншого масштабу  - це вже інша справа. На всі ці запитання має давати відповіді президент і уповноважені ним особи», - резюмував Антон Геращенко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua