Глава Уряду, який хоче впливати на ситуацію, повинен мати інструментарій для роботи, - Арсен Аваков
понеділок, 17 листопада 2014, 02:00

Для того, аби Прем’єр-міністр був у змозі ефективно впливати на ситуацію в державі, в складі його команди мають бути міністри юстиції, фінансів та внутрішніх справ, - заявив один з лідерів «Народного фронту», глава МВС Арсен Аваков в інтерв’ю виданню «Інсайдер», оприлюдненому в понеділок, 17 листопада.

«Це мінімум, який Арсеній Яценюк називає для себе мінімальним функціоналом», - пояснив міністр.

За словами Авакова, по всіх згаданих позиціях у «Народного фронту» є сильні кадрові пропозиції.

«Є і по інших, але ми говоримо: «Якщо у вас є кращі - покажіть», - додав він.

«Арсеній Петрович запропонував, наприклад, Шимківу очолити Мінекономіки. Шимків – заступник глави Адміністрації Президента, який презентував реформи Президента, «Програму 2020». Чим ця людина не підходить для цієї ситуації? Беріть відповідальність і дійте. Це як ідея. Відкрита, якщо хочете, драфт-пропозиція», - закликав Арсен Аваков.

При цьому він наголосив, що «Народний фронт» у жодному випадку не наполягатиме на формуванні уряду суто з кадрового резерву політичної сили.

«Підтримаємо наших партнерів. Не можна повторювати конфлікт 2005 року – Ющенко-Тимошенко. Ми це ясно розуміємо, не підемо на це – зробимо все, щоб усі сили Майдану будували разом, а не починали перегони на взаємознищення», - запевнив міністр внутрішніх справ.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua