Арсен Аваков: Імовірність вторгнення Росії – це питання із серії про черговий напад у божевільного
понеділок, 17 листопада 2014, 12:35

Питання про те, чи здійснить Росія чергове вторгнення на територію України, належить до тієї ж серії, що й питання про те, коли у божевільного почнеться черговий напад.

Про це заявив один із лідерів «Народного фронту», міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в інтерв’ю, оприлюдненому у виданні «Інсайдер» у понеділок, 17 листопада.

«Може бути, а може й ні. Все залежить від нашої готовності та консолідації», - зазначив міністр.

Глава МВС також повідомив, що наразі на території Донецької та Луганської областей сконцентровано угруповання російських військ кількістю близько 7 тисяч осіб.

Арсен Аваков визнав, що станом на сьогодні українські Збройні Сили не готові до повномасштабної війни з російським агресором, який значно перевищує нашу армію за чисельністю.

«Але здавати територію без бою ніхто не буде. І я думаю, що російське суспільство не витримає шоку від жертв», - наголосив він.

За словами глави МВС, у випадку атаки на українські позиції Росія зазнає втрати такого рівня, що «російське суспільство, яке ще не остаточно втратило свідомість, повстане проти злочинця-диктатора Путіна».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua