Антон Геращенко: Якщо ми продовжуватимемо виплачувати пенсії та зарплати в зоні АТО, - нема гарантії, що ці кошти не підуть бойовикам
вівторок, 18 листопада 2014, 02:00

Радник Міністра МВС, кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Антон Геращенко в ефірі «Шустер live. Будні»  на «Першому національному» заявив про необхідність ухвалення закону, який би поліпшив становище біженців Донбасу, які вирішили залишатися з Україною.

«Я вважаю, що в новій Верховній Раді варто ухвалити закон, який передбачатиме те, що всі бажаючі виїхати з території  Донбасу можуть це зробити, працювати  і навчатися», -наголосив Геращенко.

Радник Міністра МВС також  порівняв ситуацію з Донбасом з розділенням Північної  та Південної  Кореї та поділ Берліну на Східний та Західний.

«Відповідно уже сьогодні постало питання - якщо ми продовжуватимемо виплачувати пенсії  та зарплати на території  окупованій бойовиками,  нема ніякої  гарантії, що ці кошти не підуть на забезпечення бойовиків», - заявив кандидат у народні депутати.

Антон Геращенко також підкреслив,  що на окупованій території не працюють підприємства та не сплачуються платежі у Пенсійний фонд.

«Росія надає бойовикам зброю,  медикаменти, але не дає  коштів, вона каже: «Грабуйте», - резюмував Геращенко. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua