Олександр Турчинов пропонує, щоб депутатів до присяги приводили, окрім Єфима Звягільського, ще Мустафа Джемілєв та Юрій Шухевич
четвер, 20 листопада 2014, 17:12

Голова Верховної Ради, один злідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов запропонував Підготовчій депутатській групі розглянути можливість, щоб відкриття першого засідання Парламенту VIII скликання та приведення депутатів до присяги було здійснено не одним найстаршим депутатом, яким є 81-річний екс-регіонал Єфим Звягільський, а «трьома поважними представниками різних частин України».

О.Турчинов пояснив, що логічно було б залучити до відкриття першого засідання Парламенту VIII скликання не лише «представника Сходу Єфима Звягільського, а й представника Заходу - Юрія Шухевича та відомого громадського діяча, представника Автономної Республіки Крим та кримськотатарського народу - Мустафу Джемілєва».

«Це не суперечить Конституції та Регламенту Верховної Ради України. Більше того, приведення до присяги парламентаріїв саме цими трьома депутатами продемонструвало б єдність українського народу і зняло б багато негативних суперечок, які лунали навколо цього питання», - підсумував О.Турчинов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua