У тексті коаліційної угоди прописаний вступ до НАТО, скасування недоторканності та імпічмент, - Леонід Ємець
п’ятниця, 21 листопада 2014, 02:00

Коаліційна угода, текст якої напередодні було узгоджено робочою групою, чітко визначає курс України на вступ до НАТО, а також містить пункти щодо розробки й ухвалення законів зі скасування депутатської та суддівської недоторканності, а також імпічменту президента.

Про це заявив обраний депутат від «Народного фронту» Леонід Ємець у п’ятницю, 21 листопада, коментуючи узгодження тексту коаліційної угоди. Він також повідомив, що документ буде оприлюднено в п’ятницю о 12-30 у Верховній Раді.

«Депутати нового парламенту уже без комуністів та регіоналів реалізовуватимуть положення документу, які мають вирішити питання, котрі наразі є найбільш актуальними для Української держави. Це – підвищення обороноздатності держави, економічний розвиток, судова реформа», – наголосив Леонід Ємець.

За його словами, робоча група, яка працювала над узгодженням тексту коаліційної угоди, продемонструвала: демократичні сили готові й можуть працювати спільно, а у дискусіях здатні не лише висловлювати свою позицію, а й чути одне одного.

«Це дає надію на те, що положення коаліційної угоди буде реалізовано в максимально стислі терміни», – резюмував депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua