«Народний фронт» – єдина політична сила, яка офіційно назвала своїх кандидатів на посади у владі, – Антон Геращенко
вівторок, 25 листопада 2014, 12:07

«Народний фронт» є першою і поки що єдиною політичною силою, яка одразу після парламентських виборів оприлюднила прізвища своїх кандидатів на посади в Уряді та парламенті.

Про це заявив обраний народний депутат від «Народного фронту», радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» у понеділок, 24 листопада.

Він нагадав, що одразу після голосування на парламентських виборах 26 жовтня Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив: «Народний фронт» висуватиме на посаду Голови Верховної Ради Олександра Турчинова, Міністра внутрішніх справ – Арсена Авакова, Міністра юстиції – Павла Петренка, Міністра Кабінету Міністрів – Остапа Семерака.

«Найкращі коаліційні угоди не виконуватимуться, якщо на посади призначатимуть «котів у мішках». Досі жодна політична сила, крім «Народного фронту», офіційно не назвала своїх кандидатів на посади у владі. Ми за те, щоб кожна партія висунула свого кандидата на публічне обговорення, щоб не лише Верховна Рада, а й усе суспільство могло побачити всі плюси й мінуси кандидата», - наголосив Антон Геращенко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua