Леонід Ємець: За попередніми підрахунками є 304 голоси - це достатньо для того, щоб ця коаліційна угода не залишилася декларацією
вівторок, 25 листопада 2014, 12:38

Новообраний народний депутат від «Народного фронту», учасник робочої групи щодо підготовки коаліційної угоди Леонід Ємець в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV заявив, що робота над коаліційною угодою проходила якісно, як це і має бути в демократичному парламенті.

«Я упевнений, що парламент працюватиме на благо України, оскільки у нас, за попередніми підрахунками, є 304 голоси, а це достатньо для того, щоб ця коаліційна угода не залишилася декларацією», - заявив Ємець.

Він також окреслив головні питання, які стоятимуть перед більшістю у ВР.

«Це - обороноздатність, чітко визначений курс на НАТО і всі супровідні питання щодо стандартів натівської держави. В ситуації воєнного стану, в якому зараз перебуває наша країна, дуже важливо забезпечити належний рівень безпеки», - заявив Ємець.

Крім того, представник «Народного фронту» нагадав про вимоги Майдану.

Це нова виборча система, це абсолютно відкриті виборчі списки, це те, за що стояв Майдан», - зазначив Ємець.

Нагадав представник «Народного фронту» й про те, що його політична сила одразу після парламентських виборів назвала прізвища своїх кандидатів на посади в Уряді та парламенті і є абсолютно відкритою у цьому питанні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua