Вікторія Сюмар: Необхідно узгодити кандидатури в Кабінет Міністрів і Верховну Раду до першого засідання
середа, 26 листопада 2014, 02:00

Учасники майбутньої коаліції повинні узгодити кандидатури на посади в Кабінеті Міністрів, керівництві ВР та парламентських комітетах до відкриття першої сесії Верховної Ради VIII скликання.

Про це заявила новообраний депутат від «Народного фронту» Вікторія Сюмар у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».

«До першого засідання повинен бути весь пакет домовленостей. Повинні бути домовленості про уряд, в першу чергу. Далі повинні бути домовленості по президії і комітетам», - сказала представник «Народного фронту».

«Ми б дуже хотіли в четвер зайти у Верховну Раду і попрацювати продуктивно, тобто, зробити всі кадрові призначення», - додала Сюмар.

Вона зазначила, що «Народний фронт» виступає за те, що всі майбутні фракції висунули своїх претендентів в уряд.

«Залишається один день, щоб почути публічну позицію всіх фракцій. Поки звучать слова про відповідальність, але не звучать конкретні прізвища, хто буде виконувати коаліційну угоду», - наголосила Сюмар.

У «Народному фронті» підкреслюють, що принципово важливою є публічність цього процесу.

«Далі питання по президії Верховної Ради і по парламентських комітетах. І тут також повинен бути принцип балансу, щоб у комітетів була контролююча функція за діями міністрів. Не може бути такого, щоб глава комітету і міністр були з однієї політичної сили», - підсумувала представник «Народного фронту».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua