Або єдність, або крах української державності, - Антон Геращенко
четвер, 27 листопада 2014, 02:00

Україна веде війну з однією із наймогутніших країн світу, тому альтернативою єдності парламентської коаліції у Верховній Раді VIII скликання може бути крах української державності.

Про це у кулуарах Верховної Ради у четвер, 27 листопада, заявив народний депутат України від партії «Народний фронт» Антон Геращенко.

«В Україні йде війна з однією із наймогутніших країн у світі. Тому або єдність, або крах української державності», - заявив депутат.

На думку депутата, перші кроки нового Парламенту мають бути спрямовані на зміцнення економіки держави. «Це – завдання №1. Не буде економіки – ми не зможемо захистити країну. І Путін зараз робить усе, щоб розвалити економіку України», - наголосив Антон Геращенко.

Відповідаючи на питання щодо скасування депутатської недоторканості, депутат від «Народного фронту» зазначив, що це питання слід вирішувати в поєднанні з недоторканістю суддів та Президента. «Паралельно з цим треба реформувати судову владу, щоб вона працювала за законом, а не за поняттями. Поки судді не працюють так, як цього хотіли люди на Майдані», - резюмував Антон Геращенко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua