Ми всі маємо зробити Україну потужною європейською багатою державою, - Андрій Парубій
четвер, 27 листопада 2014, 14:15

Народний депутат України, член Політичної та Військової ради партії «Народний фронт» Андрій Парубій заявив, що парламентська коаліція у Верховній Раді VIII скликання має виконати зобов’язання, які політики взяли на Майдані під час Революції гідності.

Про це він сказав, виступаючи з парламентської трибуни в четвер, 27 листопада.

«Той факт, що частина українських земель є загарбаною окупантами, накладає на нас великі зобов’язання. Ми маємо виконати завдання, які взяли на Майдані: люстрація, боротьба з корупцією, і – вкрай важливо – реформа української армії, збільшення її боєздатності», - наголосив Парубій.

За його словами, завданням Верховної Ради є звільнення мільйонів українських громадян, які сьогодні фактично стали заручниками російських окупантів у частині Донецької та Луганської областей.

«Ми маємо пам’ятати про Крим, який сьогодні також знаходиться під окупацією», - додав Андрій Парубій.

«Ми всі маємо зробити Україну потужною європейською багатою державою», - наголосив депутат.

«Тому «Народний фронт» увійшов у коаліцію, тому «Народний фронт» бере на себе відповідальність разом з іншими учасниками коаліції за реформи в українській державі, реформи в українській армії, за виконання тих завдань, які ми поставили перед собою на Майдані», - резюмував Андрій Парубій.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua