Парламентська коаліція матиме впевнену конституційну більшість, - Леонід Ємець
п’ятниця, 28 листопада 2014, 13:41

Народний депутат від «Народного фронту» Леонід Ємець переконаний, що згодом кількість учасників парламентської коаліції у Верховній Раді VIII скликання збільшиться за рахунок депутатів, котрі пройшли до парламенту як самовисуванці.

Про це він заявив у ефірі програми «Про головне» на «Першому національному» в четвер, 27 листопада.

За словами депутата, у перший день роботи Верховної Ради парламентська коаліція продемонструвала наявність бажання та можливостей ефективно працювати. «І сьогодні коаліція показала, що вже має 302 голоси і, я думаю, що ця цифра – не остаточна. Є порядні самовисуванці, які, я впевнений, долучаться до роботи», - наголосив політик.

«Я не знаю імен, я говорю про тенденції. Є люди, які пройшли не від партій, а як самовисуванці, їм необхідний час, аби визначитись, побачити, як ці партії працюють, і відчути, чи вони з ними дихають в одну сторону, чи вони все ж таки постоять збоку і поконтролюють», - уточнив він.

Представник «Народного фронту» висловив переконання, що коли депутати-самовисуванці побачать, що наміри учасників коаліції – це не декларація й пусті слова, вони приєднаються до її складу. «І тоді ми матимемо впевнену конституційну більшість, яка дозволить і Конституцію поміняти, і закони ухвалити, і реалізувати всі ті завдання, які ми перед собою ставимо», - запевнив він.

За словами Леоніда Ємця, до парламенту минулого скликання представники демократичних сил заходили «воювати – з режимом Януковича, з тоталітаризмом».

«В цю Раду ми заходимо працювати, тому що старе ми знесли, тепер треба будувати нове, будувати нову європейську державу. Це нелегко, тому що ми бачимо: для оптимізму не так багато причин, але склад цієї Ради принаймні надихає на перспективу, оскільки сьогодні вперше з часів Верховної Ради І скликання у парламенті сформовано демократичну більшість. Більшість, яка хоче реалізувати свої завдання, які вже прописані в коаліційній угоді, через конкретну й швидку роботу», - наголосив Леонід Ємець.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua