Консультації Прем’єр-міністра з кандидатами на посади в Уряді тривають, - Вікторія Сюмар
п’ятниця, 28 листопада 2014, 13:48

Консультації з кандидатами на посади в Уряді тривають, повідомила народний депутат від партії «Народний фронт» Вікторія Сюмар. Про це вона сказала в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» у четвер, 27 листопада.

За її словами, попри бажання отримати готовий склад Кабінету Міністрів уже в четвер, було вирішено провести консультації. «Сьогодні сам Прем’єр розмовляє з кандидатами на посади. Такі відкриті слухання мають відбутися між кандидатами на посади міністрів», - уточнила Вікторія Сюмар.

Схожі переговори тривають з кандидатами на посади голів парламентських комітетів, додала депутат. «За це доводиться платити часом. Це не екстремальні терміни. Вдається рухатися досить швидко», - зазначила представник «Народного фронту».

Коментуючи положення коаліційної угоди, депутат схвально відгукнулась про зміст документу. Водночас вона зауважила, що основним питанням стає наявність ресурсу для реалізації коаліційної угоди.

«Програма діяльності Уряду має бути затверджена вже у вівторок, разом зі складом Кабміну, буде містити перелік заходів на рік, на які вистачить ресурсу. Ця програма буде першим тестом для коаліції.Там не всі речі будуть такі, які всім сподобаються і які не будуть критикувати», - наголосила Вікторія Сюмар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua