Фракція «Народного фронту» претендує на сім комітетів та посаду першого віце-спікера, - Пашинський
вівторок, 2 грудня 2014, 02:00

Фракція «Народний фронт» у Верховній Раді претендує на сім комітетів та посаду першого віце-спікера парламенту.

Про це у коментарі журналістам заявив народний депутат України, член Військової ради «Народного фронту» Сергій Пашинський.

«Учора це питання публічно та абсолютно демократично було обговорено під час засідання нашої фракції. Мова йде про комітет з питань національної безпеки і оборони, комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, комітет з питань економічної політики, комітет з питань науки і освіти, комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, комітет з питань соціальної політики та праці, а також комітет з питань свободи слова та інформації», - сказав Пашинський.

У той же час, коментуючи урядові призначення, Сергій Пашинський заявив, що наразі тривають консультації та остаточне узгодження кандидатур на посади міністрів.

«Саме у цей час, координатор коаліції Юрій Луценко вносить Прем’єру всі пропозиції на посади міністрів, на деякі є навіть кілька кандидатур. Потім це питання обговорюватиметься і буде винесено спікером ВР на голосування», - резюмував народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua