В основі голосування за Уряд повинна стати довіра між фракціями коаліції, - Олександр Турчинов
вівторок, 2 грудня 2014, 17:38

Неможливо за годину чи декілька зробити висновок щодо готовності того чи іншого кандидата працювати в Уряді, особливо в тих складних умовах, в яких зараз перебуває країна.

Про це  заявив лідер фракції "Народний фронт" Олександр Турчинов сьогодні під час виступу з трибуни.

Він наголосив, що саме тому в основі формування нового коаліційного Уряду повинна стати довіра між фракціями коаліції.

"І коли фракції коаліції беруть на себе відповідальність за людей-кандидатів до Уряду, ми повинні їх підтримати", - додав О. Турчинов. 

За його словами, жоден український Уряд не працював в тих умовах в яких доведеться працювати новому Уряду, "який сьогодні, сподіваюсь, буде проголосований в цій залі". 

"Це виклики і військові, і економічні, і міжнародні. Це виклики, які ми повинні з вами законодавчо забезпечити, а Уряд повинен реалізувати економічну програму, яка зупинить сповзання України в кризу, що в свою чергу забезпечить військову перемогу і звільнення нашої землі", - сказав лідер фракції "Народний фронт", наголосивши на серйозності та відповідальності поставлених завдань.  

"І саме тому сьогодні ми повинні припинити спроби фракцій тиснути одна на одну, ми повинні припинити спроби отримати якусь додаткову посаду", - зазначив він.

Крім того, О. Турчинов  наголосив на тому, що, заявивши позиції щодо кандидатур на посади до Кабінету Міністрів, коаліція повинна "одноголосно підтримати пропозицію Прем'єр-міністра щодо формування нового Уряду". 

"Тільки спільна відповідальність, тільки спільні дії забезпечать нашу спільну перемогу", - резюмував лідер фракції "Народний фронт".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua