Усі кандидати на посади заступників міністрів і керівників ЦОВ мають пройти люстраційну перевірку, - Арсеній Яценюк
середа, 3 грудня 2014, 13:35

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк наголосив на необхідності люстраційної перевірки кандидатів на посади заступників міністрів, керівників центральних органів виконавчої влади, державних компаній та акціонерних товариств. Про це він заявив на першому засіданні новопризначеного Кабінету Міністрів України в середу, 3 грудня.

Арсеній Яценюк звернувся до міністрів, нагадавши, що ухвалено закон України «Про очищення влади»: «Як міністри, так і всі кандидати, яких ви повинні подати на посади заступників міністрів, керівників центральних органів виконавчої влади, державних компаній, акціонерних товариств і інших суб'єктів, які знаходяться в компетенції Уряду, - повинні пройти люстраційну перевірку».

«Кожен міністр має всю повноту влади в міністерстві і всю повноту відповідальності. Ви самі підбираєте заступників, самі підбираєте керівників. З мене питає Парламент, я питаю з вас. А з нас питає український народ», - наголосив Прем’єр-міністр.

Глава Уряду також звернувся до Міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина проінформувати громадськість про заходи з подолання наслідків відключення енергоблоку на Запорізькій атомній електростанції та відновлення енергопостачання.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua