Використання військ спецпризначення у атаках на Донецький аеропорт свідчить про непрофесіоналізм російських генералів, - Андрій Тетерук
четвер, 4 грудня 2014, 02:00

Використання військ спеціального призначення РФ для лобових атак Донецького аеропорту свідчить про те, що багато
російських генералів є непрофесійними й використовують вузьких спеціалістів там, де повинна працювати професійна піхота.

Про це заявив депутат Верховної Ради, член Військової ради «Народного фронту», командир добровольчого батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук у ефірі програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі» у середу, 3 грудня.

За словами комбата, використання елітних підрозділів з боку РФ також свідчить про прагнення російської сторони будь-якою ціною переломити ситуацію в Донецькому аеропорті на свою користь.

Андрій Тетерук, зокрема, повідомив, що протягом останніх днів у районі Донецького аеропорту загинуло близько 32 бійців російського спецпідрозділу «Вимпел». «За весь час існування цього підрозділу втрати склали 29 бійців», - наголосив комбат, уточнивши, що «Вимпел» було створено ще в роки існування СРСР як спеціальний підрозділ КДБ.

«Вимпел» - це елітний підрозділ, який використовується для кардинального вирішення питань, коли потрібний 100-відсотковий результат, але, на жаль для них, цього разу їх використали там, де не можна було цього робити», - зазначив депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua