Ми зробили головне: запустили роботу Уряду та Парламенту, - Антон Геращенко
п’ятниця, 5 грудня 2014, 12:10

Депутат Верховної Ради, член фракції «Народний фронт» Антон Геращенко вважає, що початок роботи Уряду та Парламенту були найбільш необхідними кроками для України.

Про це він сказав у прямому ефірі програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі» у четвер, 4 грудня.

«Ми зробили головне – Уряд сформовано, роботу Парламенту запущено, далі будемо ремонтувати нашу машину в дорозі», - заявив Геращенко.

Коментуючи початок діяльності Верховної Ради VIII скликання, Антон Геращенко визнав, що до роботи Парламенту є питання, але дуже скоро вони будуть вирішені. «Парламент притреться. У першу чергу ми маємо домовитись усередині коаліції, що спікер не виносить на обговорення питання, які ще не є узгодженими. Спікер має відчувати атмосферу сесійної зали», - зазначив депутат.

«На жаль, Україна не є ідеальною, а демократія – це дуже складний інструмент, на якому ще треба навчитися грати. Знаєте, коли критикують демократію, я завжди цитую Уїнстона Черчіля про те, що демократія – це дуже поганий спосіб правління, але поки що ніхто не придумав нічого кращого», - наголосив парламентарій.

«Тому ми маємо вчитися демократії, парламентаризму, і я, як депутат, намагаюся допомагати колегам і сам вивчаю принципи й підходи того, як правильно й ефективно працювати в Парламенті», - підсумував Антон Геращенко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua