Головування представників «Опозиційного блоку» в комітетах з прав людини та свободи слова – це знущання над здоровим глуздом, – Віталій Сташук
п’ятниця, 5 грудня 2014, 12:55

Народний депутат України від парламентської фракції «Народний фронт» Віталій Сташук заявив, що представники «Опозиційного блоку» у Верховній Ради намагалися отримати посади керівників трьох комітетів – регламентного, свободи слова та прав людини, – суто з метою політичного піару.

Про це він сказав у ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» у четвер, 4 грудня.

За словами Сташука, той факт, що в четвер не було призначено керівника регламентного комітету, свідчить: парламентська коаліція готова була розглянути питання про призначення представників так званої опозиції до керівництва комітету з питань регламенту, а також комітетів з питань свободи слова та прав людини, надавши «Опозиційному блоку» посади заступників керівника чи секретаря даних структур Верховної Ради.

«Якщо їх не цікавить – це означає тільки одне: їм потрібні посади саме керівників згаданих комітетів для політичного піару», - пояснив депутат.

Коментуючи претензії представників «Опозиційного блоку» на посади керівників комітетів з питань свободи слова та з питань прав людини, Віталій Сташук зазначив, що люди, які називають себе парламентською опозицією, не мають жодного відношення ані до свободи слова, ані до прав людини. «І представляти український Парламент у форматі керівництва комітетів – це було б знущання над здоровим глуздом», – наголосив депутат від фракції «Народний фронт».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua