Вікторія Сюмар: З росіянами варто говорити лише тоді, коли ти можеш зупинити російські танки
п’ятниця, 5 грудня 2014, 14:16

Фракція «Народний фронт» у Верховній Раді вважає, що Україна має будувати свою  сильну армію  і лише після цього домовлятись із Росією на дипломатичному рівні.

Таку позицію  політичної сили озвучила сьогодні заступник голови фракції  «Народний фронт» у Верховній Раді, голова Комітету з питань свободи слова та інформації Вікторія Сюмар під час зустрічі з делегацією «Зелені/Європейський вільний альянс» Європейського Парламенту на чолі зі співголовою групи Ребекою Хармс.

Вікторія Сюмар розповіла, що європейських колег найбільше цікавила ситуація на Сході та шляхи її врегулювання.

«У цьому питанні позиція «Народного фронту» наступна  - Україна має ставати сильнішою у вимірі силовому. Вона має  будувати свою армію і лише це є  запорукою  того, що нам вдасться зупинити Росію і домовитись на дипломатичному рівні. Звісно, ми виступаємо за домовленості,  але з росіянами варто говорити лише тоді, коли ти можеш зупинити російські танки. Саме цю позицію від «Народного фронту» я сьогодні озвучила», - наголосила Сюмар.

Заступник голови фракції «Народний фронт» також повідомила, що отримала кілька питань від європейських  парламентарів з приводу добровольчих батальйонів.

«На Заході є певне занепокоєння, що добровольчі батальйони несуть деяку загрозу Києву. Наша позиція, що ці батальйони захищають сьогодні Україну, це є великі герої, це є великі патріоти», - сказала Сюмар.

«Небезпеку для нас становлять росіяни і більшу небезпеку становлять хіба можливі провокації  в парламенті, аніж ті герої, які зі зброєю в руках захищають сьогодні Україну», - підсумувала народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua