Необхідно поєднати виконання поточних робіт із проведенням стратегічних реформ, – Віталій Сташук
п’ятниця, 5 грудня 2014, 14:23

Депутат Верховної Ради, член фракції «Народний фронт» Віталій Сташук заявив про необхідність поєднання Парламентом та Урядом необхідних поточних робіт із проведенням стратегічних реформ у державі.

Про це він сказав у ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» у четвер, 4 грудня.

«Хотів би нагадати слова Кахи Бендукідзе, якого, на жаль, вже з нами немає, про те, що реформи треба проводити не тоді, коли є план, а тоді, коли є можливість. Є можливість проводити, є голоси, є відповідні законопроекти. Це треба робити все і відразу», - зазначив депутат.

За його словами, в першу чергу мають бути проведені реформи у сферах здійснення правосуддя, місцевого самоврядування та ЖКГ. «І тут складне завдання для Уряду та Парламенту – поєднати необхідні поточні роботи із стратегічними реформами», - наголосив Віталій Сташук.

Серед найважливіших поточних питань парламентарій виокремив ухвалення бюджету на наступний рік. «А якщо говорити про стратегічні речі – то тут кожен у своїй сфері повинен – і комітет, і коаліція, – запропонувати пакет змін, який треба буде ухвалювати дуже швидко», – додав він.

«Це, звичайно, не місяць, але в нас напевне не буде двох-трьох років для проведення реформ. Усе треба робити набагато швидше», – заявив Віталій Сташук.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua