Привітання Прем'єр-міністра України, лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Збройних Сил України
субота, 6 грудня 2014, 02:00

Дорогі і шановні друзі!

Прийміть від Уряду і від мене особисто слова глибокої вдячності та великої шани у День Збройних Сил України!

Цей день став надзвичайно важливим для українців, бо особливим нині є ставлення до тих, хто захищає наші життя і свободу, хто проливає кров за нашу Незалежність, хто ціною свого життя зупиняє агресора.

Армія України стала сьогодні насправді народною армією. Справа її боєздатності і переоснащення, підготовки її солдат і офіцерів, піднесення їх духу стала не тільки справою держави, а всіх і кожного.

І хоча для зміцнення обороноздатності держави належить зробити ще надзвичайно багато, наші Збройні Сили з кожним днем стають сильнішими, досвідченішими, вправнішими. З кожним днем зростає військова міць України і авторитет її військової організації. Українці довели, що здатні подолати всі труднощі і створити Збройні Сили, які забезпечать мир та спокій кожного нашого громадянина.

Особливі слова підтримки від всього українського народу нашим бійцям на передовій. Нехай береже Вас Бог! Нехай всюди Вас супроводжує вдача!

Стійкості вам, дорогі воїни, непохитної віри, надійного тилу.

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за свою Вітчизну. Низький уклін сім’ям героїв.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 

Прем`єр-міністр України                                                          Арсеній Яценюк

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua