Привітання лідера парламентської фракції Олександра Турчинова з Днем Збройних Сил
субота, 6 грудня 2014, 02:00

Друзі, сьогодні – День Збройних Сил України!

Вітаю всіх, хто має до цього відношення, а це майже вся країна, тому що якщо ви не захищаєте нашу країну зі зброєю в руках, то допомагаєте тим, хто це робить.  

Протягом 23 років наша армія планомірно та цинічно знищувалася. Робилось все можливе і неможливе, щоб повністю зруйнувати систему захисту країни. Знищувалася система призову, фінансування Збройних Сил здійснювалося за залишковим принципом, продавали приміщення військкоматів, навіть міністром профільного міністерства призначили громадянина РФ.

Попри все це, лише за місяць навесні цього року ми змогли, акумулювавши зусилля та мобілізувавши всі внутрішні резерви, відновити повноцінну оборону України. Ми багато пережили і багато втратили, але розпочали звільнення нашої держави від загарбників. Сьогодні вся країна пишається своїми захисниками, в першу чергу добровольцями, які, не чекаючи поки їх запросять, не чекаючи призову, пішли боронити свою країну, тому що інакше просто не могли.

Військові сьогодні ? взірець героїзму та мужності. Це люди, готові віддати своє життя за країну. Не в переносному, а в реальному сенсі. Наше завдання зробити все, щоб створити найсильнішу, наймогутнішу армію в Європі, яка зможе не тільки захистити країну, але й захистити від агресії всю європейську спільноту. Вірю, що ми здатні створити армію, яка буде відчувати дух та суть своєї країни, армію, в якій будуть мріяти служити наші діти. 

Слава  мужнім та справжнім героям! Зі святом!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua