Фракція «Народного фронту» просить Верховну Раду підтримати Програму діяльності Уряду
понеділок, 8 грудня 2014, 02:00

Фракція "Народний фронт" звернулась до Верховної Ради України з проханням підтримати на цьому тижні Програму діяльності Уряду.

Про це сказав лідер фракції «Народний фронт» Олександр Турчинов в ході Погоджувальної ради Парламенту. 

Він висловив сподівання, що найближчими днями, Програма діяльності Уряду буде внесена до Парламенту і "буде можливість розглянути її у фракціях і комітетах з тим, щоб на четвер поставити Програму на голосування". 

Окрім того, Олександр Турчинов запропонував завтра на сесійному засіданні розглянути законопроект №1014-2 , внесений "Народним фронтом" щодо скасування позаблокового статусу України, "щоб мати перспективи євроатлантичної інтеграції нашої держави". 

Також лідер "Народного фронту" запропонував у вівторок розглянути Постанову №1168 про скасування голосування щодо амністії для жителів Сходу.

"Оскільки жодна з позицій, яку вносив у рамках мирного плану Президент, не виконана: не відбулось роззброєння, не відбулось звільнення адміністративних споруд тощо", - сказав Олександр Турчинов, наголосивши на тому, що є всі підстави скасувати голосування цього закону, тому що "він навіть не вступив в силу".

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua