Потрібно нарешті позбутися інструменту державного мовлення, - Вікторія Сюмар
понеділок, 8 грудня 2014, 12:54

Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики вважає пріоритетним запуск суспільного мовлення в Україні.

Про це сьогодні під час засідання Погоджувальної ради заявила голова комітету, заступник голови фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Вікторія Сюмар.

"Тут є величезне прохання до Уряду врахувати норми закону про фінансування суспільного мовлення у Програмі дій Уряду для того, щоб ми нарешті позбулися інструменту державного мовлення", - наголосила Сюмар.

Іншим важливим завданням Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики є діяльність новоствореного Міністерства інформаційної політики.

"Комітет звернувся до Уряду з проханням надати нам положення про це міністерство для того, аби ми могли зняти негативний суспільний резонанс, оскільки дуже багато питань залишається як всередині України, так і серед міжнародної спільноти", - підкреслила Сюмар.

Крім того, представник "Народного фронту" наголосила на необхідності прозорості та відкритості роботи парламентських комітетів.

Вікторія Сюмар підкреслила, що нині є велика увага громадськості до роботи парламенту, тому Комітет зі свободи слова пропонує, щоб кожен комітет оприлюднював стенограми своїх засідань.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua