Усі фракції демократичних сил збиралися оскаржити призначення на керівні посади комітетів ВР депутатів, які голосували за закони 16 січня, - Леонід Ємець (відео)
середа, 10 грудня 2014, 02:00

Усі парламентські фракції демократичних сил збиралися оскаржити призначення на керівні посади комітетів Верховної Ради народних депутатів, котрі голосували за диктаторські закони 16 січня.

Про це в ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» у вівторок, 9 грудня, заявив депутат від парламентської фракції «Народний фронт» Леонід Ємець.

Коментуючи блокування трибуни представниками Радикальної партії, які в такий спосіб висловили свій протест проти призначення на керівні посади парламентських комітетів колишніх регіоналів, Леонід Ємець зазначив, що особисто він написав заяву з відкликанням свого голосу під відповідним голосуванням.

«Я голосував трохи за інше – за внесення до постанови поправок, що були внесені Олександром Турчиновим, Юрієм Луценком, іншими депутатами, згідно яким регіонали, які 16 січня руками голосували за диктаторські закони, не мають права бути у керівному складі парламентських комітетів», - пояснив депутат.

При цьому він наголосив, що Володимир Гройсман як голова Верховної Ради під стенограму оголосив, що відповідні поправки будуть ураховані. «Регламент чітко встановлює: оголошені пропозиції, підтримані під стенограму, є невід’ємною частиною акту, який приймається», - нагадав Леонід Ємець.

«Тому ці поправки мають бути невід’ємною частиною рішення Верховної Ради», - резюмував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua