Зараз громадян цікавить встановлення справедливості, – Павло Унгурян
четвер, 11 грудня 2014, 12:49

Станом на сьогоднішній день громадяни України зацікавлені в тому, щоб у державі запанувала справедливість, заявив депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Павло Унгурян у ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» у середу, 10 грудня.

«Щоб якомога швидше припинили працювати тіньові схеми, щоб якомога швидше припинили брати хабарі чиновники, а прокурори – брати хабарі з чиновників. А судді – «обілечівать» і тих, і інших», - пояснив депутат.

За його словами, очікування від Парламенту зараз – щоб, по-перше, він був консолідованим, по-друге – професійним, по-третє – швидко реагував на запити суспільства.

«Тому дуже швидкими темпами ми маємо завершити реформування органів прокуратури, тому що до них є багато питань – як по суті, так і по кадрах. Друге – реформування судової системи – як по суті, так і по кадрах, через процес люстрації, можливо через процес обрання суддів. Третє – завершення реформування МВС. Слава Богу, процес уже пішов – запущено пілотні проекті на Хмельниччині та у Києві», – заявив Павло Унгурян.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua