Арсеній Яценюк: Україна повинна захищати себе в інформаційному полі
четвер, 11 грудня 2014, 13:24

«Інформаційна безпека – один із пріоритетів для країни. Країна повинна знати правду, знати, куди ми йдемо і які цілі досягаємо.Україна повинна себе захищати в інформаційному полі, як всередині країни, так і зовні», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у четвер, 11 грудня, представляючи в Парламенті програму діяльності Уряду.

Глава Уряду повідомив, що програма діяльності Кабінету Міністрів передбачає створення іномовлення: «Про Україну повинні знати в світі. У кожній країні повинне бути українське мовлення, де розповідають про Україну англійською, німецькою, французькою і іспанською. Ми - країна, яка повинна бути в усіх на устах, тому потрібна активна інформаційна політика на Заході».

Що стосується внутрішньої інформаційної політики, Арсеній Яценюк нагадав, що Уряд прийняв рішення про створення Публічного акціонерного товариства «Суспільне мовлення України»: «Ми йдемо по шляху роздержавлення всіх засобів масової інформації і реалізації прийнятих рішень про суспільне телебачення. В країні почався процес формування суспільного телебачення».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua