Ухвалена Верховною Радою Програма дій Уряду означає єдність Уряду, Парламенту і Президента, - Остап Семерак
четвер, 11 грудня 2014, 14:19

Народний депутат фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Остап Семерак називає серйозним політичним рішенням ухвалення сьогодні у парламенті Програми дій Кабінету Міністрів.

"Сьогодні це є політичне рішення. Представники коаліції, які дали своїх представників в Уряд і несуть спільну відповідальність за роботу цього Уряду, підтримали цю програму і показали єдність у діях Уряду, Парламенту і Президента, які усі мають разом працювати", - наголосив Семерак.

Народний депутат "Народного фронту" також прокоментував критику, яка лунала сьогодні на адресу Уряду від «Опозиційного блоку» та їх соратників у Парламенті.

Остап Семерак нагадав, що урядова програма писалась на базі кількох документів, як українських, так і закордонних.

"Це Угода про асоціацію з Європейським Союзом, Коаліційна угода, Меморандум про співпрацю з МВФ, Світовим банком та Європейським банком реконструкції та розвитку, а також низка рішень, які приймались попередніми урядами, які приймались на виконання законів України", -- наголосив Семерак.

"Я також абсолютно підтримую Уряд, що в процесі підготовки Програми дій Уряду вони пішли по концепції головних месиджів, куди Уряд плану рухати Україну і як виконувати перелічені мною серйозні документи", - наголосив нардеп.

Крім того, за словами Семерака, ця програма на весь термін роботи Уряду, це не є річна програма і відповідно - на весь термін існування коаліції, оскільки вона напряму пов'язана з роботою Уряду.

"Із цілком нового, те, що в програмі немає окремого блоку про європейську інтеграцію - вона наскрізно пронизана євроінтеграційними нормами, які стосуються імплементації європейських зобов'язань та інтеграційної політики, яка стала державною політикою", - сказав представник "Народного фронту".

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua