У першому півріччі 2015 року Уряд ініціює зміни щодо пенсійного забезпечення, - Віталій Сташук
п’ятниця, 12 грудня 2014, 02:00

Програма діяльності Уряду на 2015 рік передбачає запровадження змін у пенсійне законодавство вже в першому півріччі.

Про це в ефірі програми «Сьогодні про головне» на телеканалі ТВі заявив депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Віталій Сташук.

«У програмі Уряду є конкретні терміни. Якщо згадати соціальні питання, Уряд бере на себе зобов’язання у першому півріччі 2015 року ініціювати новий закон щодо пенсійного забезпечення, про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», - зазначив депутат.

«Правда достатньо складна. Вона полягає в тому, що в нас немає підстав вважати, що найближчим часом буде зростати той суспільний пиріг, який можна буде ділити. Будуть питання, пов’язані з виживанням», - додав він.

За словами Віталія Сташука, фракція «Народного фронту» не боїться відповідальності і не уникне її. «Але її не уникне ніхто: ні Прем’єр-міністр, ні профільні міністри, ні політичні сили, які створили парламентську коаліцію та уклали коаліційну угоду», - наголосив депутат.

За його словами, ніхто не заважає зараз коаліції разом з Урядом формувати те законодавство, яке забезпечить необхідні зміни в державі.

«Уряд узяв на себе відповідальність у цей складний період, і очевидно, що як мінімум сьогодні він заслуговує на підтримку, і кожен, хто увійшов до коаліції, має видати йому карт-бланш довіри. Але цей карт-бланш не може бути тривалим», - заявив Віталій Сташук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua