У Верховній Раді створено міжфракційне депутатське об’єднання «Самооборона Майдану» (фото)
п’ятниця, 12 грудня 2014, 15:16

Очолив міжфракційне об’єднання перший віце-спікер Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій.

Основними своїми завданнями депутати визначили реформування системи національної безпеки, створення законодавчих механізмів боротьби з корупцією, сприяння інтеграції України до ЄС та НАТО та допомогу учасникам війни на Сході України.

«Багато наших побратимів прийшли з фронту, і вони, як ніхто інший, знають, яких реформ потребує армія і яких реформ потребує фронт. Для нашої групи ключовими питаннями роботи у Верховній Раді України є забезпечення і реформа усього силового блоку, реформа блоку національної безпеки», - сказав Андрій Парубій під час брифінгу у Верховній Раді України.

«Знизивши рівень корупції до мінімуму, побудувавши систему національної безпеки, включену в євроатлантичний простір, ми створимо зовнішній та внутрішній фундамент, на якому збудуємо нову ефективну європейську Україну та втілимо у життя вимоги Революції гідності», - йдеться в заяві народних депутатів.

До складу міжфракційного депутатського об’єднання увійшли 16 народних депутатів: 13 депутатів від фракції «Народний фронт» - Андрій Парубій, Тетяна Чорновол, Андрій Левус, Микола Величкович, Сергій Висоцький, Михайло Бондар, Юрій Тимошенко, Ігор Лапін, Володимир Соляр,  Олена Масоріна, Олег Медуниця, Євген Дейдей  та Михайло Гаврилюк; 3 депутати від фракції «Блок Петра Порошенка» - Богдан Матківський, Андрій Антонищак та Ігор Артющенко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua