Вікторія Сюмар: Громадськість та комітет узгодили позиції щодо змін у сфері медіа
понеділок, 15 грудня 2014, 16:56

Пріоритетами змін у сфері медіа стануть створення суспільного мовлення та максимальна прозорість влади перед суспільством.

Про це йшлося на спільному засіданні Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики та Громадської ради з питань свободи слова та інформаційної політики.

За словами голови профільного парламентського комітету, народного депутата фракції «Народний фронт» Вікторії Сюмар, під час засідання було погоджено основні напрямки його роботи.

«Перший пріоритет - це суспільне мовлення і його швидка реалізація, другий - це іномовлення, третє - це роздержавлення, четверте - це прозорість медіавласності, п'яте - захист прав журналістів та останнє - максимальна прозорість влади перед суспільством», - наголосила народний депутат.

Саме на реалізації цих питань хоче зосередитися комітет разом із громадськістю.

«Було вирішено, що на базі цього комітету буде створено комунікаційний майданчик для узгодження позицій всіх сторін – медіаспільноти, громадських організацій та органів влади. Зважаючи на це, навколо цього буде побудована ціла система змін у сфері медіа», - сказала голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua