На засіданні Ради Асоціації Україна - ЄС українська делегація підняла питання тиску на кримських татар з боку російської влади, – Арсеній Яценюк
понеділок, 15 грудня 2014, 22:42

На інавгураційному засіданні Ради Асоціації Україна - Європейський Cоюз у Брюсселі в понеділок, 15 грудня, українська делегація підняла питання порушення прав людини в АКР Крим з боку російської влади та тиску на кримських татар. Про це на прес-конференції за підсумками засідання повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк.

«Ми підняли питання кримських татар, адже ми маємо сильні сигнали й докази, що російська влада брутально порушує права людини в Криму і кримські татари перебувають під постійним тиском», - сказав Глава Уряду України.

Окрім того він повідомив, що українська делегація на засіданні  Ради Асоціації Україна - ЄС звернулася щодо обмеження інвестицій стосовно Криму з країн-членів ЄС.

«Ми також звернулися по юридичну допомогу, аби притягнути Росію до відповідальності за нелегальну анексію Криму», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua