Україна має бути форпостом у боротьбі з державою, яка є загрозою для всього світу, - Сергій Висоцький
вівторок, 16 грудня 2014, 02:00

Україна має посісти чітку позицію у протистоянні Західного світу з державою, яка є загрозою для всієї світової безпеки.

Про це заявив в ефірі телеканалу «Еспресо ТВ» у понеділок, 15 грудня, депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт», заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Сергій Висоцький.

«Ми можемо врятувати Українську державу, лише перебуваючи в орбіті західного світу, якщо будемо своєрідним форпостом у процесі пацифікації, та знищення країни, яка є загрозою для всієї світової безпеки», - наголосив депутат.

Парламентарій переконаний: багато цивілізованих країн уже прийшли до розуміння того, що Росія є чинником непередбачуваності та дисбалансу в світових політичному, військовому та економічному аспектах, який треба певним чином винести «за рамки рівняння».

За словами Сергія Висоцького, для цього є кілька шляхів: або до влади приходить новий режим, який змінює державу, або ця держава розпадається, і через певний час проходять міжнародні конференції з питань перерозподілу ресурсів Росії та трансформації всього її простору в певну форму державності або в ряд більш дрібних держав.

«Ми маємо посісти чітку зрозумілу позицію в цьому процесі та бути в таборі переможців цієї загрози. Якщо ми не проведемо ряд змін у законодавчому та адміністративному полі, ми не зможемо стати частиною цього процесу, а станемо нічиєю землею», - заявив депутат.

У цьому випадку, на його думку, та злість, яку накопичувало суспільство протягом 25 років, якою зарядив Майдан, може мати наслідком страшні речі. Це, на переконання Сергія Висоцького, розуміє сьогодні більшість депутатів, Президент, Прем’єр-міністр та члени Уряду.

«Сподіваюся, що ми всі разом зможемо вивести з піке літак української держави та допомогти йому набирати висоту», - додав він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua