Президент України Петро Порошенко представив нового Секретаря Ради національної безпеки і оборони України (фото, відео)
вівторок, 16 грудня 2014, 12:49

Президент України Петро Порошенко представив керівникам силових міністерств та відомств нового Секретаря Ради національної безпеки і оборони України - Олександра Турчинова. 

"Мною прийняте, можливо, одне з найбільш відповідальних кадрових рішень в системі органів національної безпеки України", - наголосив Петро Порошенко.

Разом з тим, Президент України наголосив на тому, що попереду надзвичайно багато роботи в системі національної безпеки і оборони "і тому найбільш оптимальною кандидатурою є Олександр Валентинович Турчинов - людина, якій не потрібен час на розкачку, яка повністю володіє ситуацією". 

За його словами, на плечі О. Турчинова лягає підготовка дуже важливого реформування безпекової галузі, програма реформ і стратегії розвитку, яка повинна бути запропонована найближчим часом. 

"Сьогодні цим призначенням ми завершуємо кадрове формування  щодо забезпечення ефективної діяльності в галузі національної безпеки і оборони", - сказав Президент України, додавши, що вже з сьогоднішнього дня "негайно розпочинається підготовка засідання Ради національної безпеки і оборони, яке буде присвячене формуванню бюджету у галузі безпеки оборони і правоохоронної діяльності".

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua