Олександр Турчинов: РНБОУ повинна стати центром прийняття ефективних дієвих рішень щодо захисту нашої держави (відео)
вівторок, 16 грудня 2014, 13:03

РНБОУ повинна стати центром прийняття ефективних дієвих рішень щодо захисту нашої держави. Про це під час представлення Президентом України заявив новий Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов. 

"Проти нашої країни ведеться системна і жорстока війна і для нас з вами немає альтернативи - як перемогти у цій війні. Але для цього нам потрібна мобілізація всіх ресурсів у державі", - сказав він, підкресливши, що для цього необхідна ефективна взаємодія і координація між всіма складовими обороннного та безпекового блоку в Україні. 

"РНБОУ повинна стати центром прийняття ефективних дієвих рішень щодо захисту нашої держави. І я переконаний, разом ми здатні це забезпечити", - сказав Секретар РНБОУ. 

"Тут присутні керівники силових міністерств і відомств. З одними ми були на Майдані, виборюючи перемогу і свободу Україні, з іншими ми відновлювали обороноздатність нашої армії, створювали Національну гвардію. Тому я переконаний, що в нас не буде проблем з взаєморозумінням, взаємодією і координацією наших зусиль", - підсумував О. Турчинов.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua